Mere om Grønne Agenter

Grønne Agenter er for alle. Vi vil gerne involvere så mange grønne ildsjæle som overhovedet muligt i at bidrage til den grønne omstilling.

Under mottoet det skal være nemt at være grøn i Aalborg, har Grønne Agenter siden 2015 stået klar til at hjælpe, rådgive og udvikle bæredygtige ideer i samarbejde med enhver borger, organisation eller institution i Aalborg med alt fra energibesparelser, affaldssortering, byhaver, cirkulær- og deleøkonomi, genbrug eller andre initiativer der arbejder med et bæredygtigt omdrejningspunkt.

Grønne Agenter fungerer på denne måde som indgangen til, og bindeled mellem, en lang række kompetencer på det grønne område, i første omgang for borgerdrevne projekter og ideer, men i lige så høj grad for organisationer og institutioner. Grønne Agenter har således et bredt udvalg af samarbejdspartnere og et godt eksternt netværk af lokale og nationale organisationer med mulighed for at vidensdele.

Grønne Agenter vil meget gerne møde aalborgenserne, hvor de er, og står altid klar til at deltage i beboermøder, konferencer og seminarer rundt om i byen, og på sociale medier.

Har du spørgsmål eller en grøn idé, så er du velkommen til at kontakte vores grønne agent, Zacharias.

Kontakt Grønne Agenter

 

Du kan også følge med på vores Facebook- og Instagramprofil.

Facebook Pink     Instagram Pink                                    

 

Del indhold